אני חושב שכולנו מסכימים שספאם, או דיוור שיווקי או איך שלא נרצה לכבס את זה – זה רע. זה מעצבן אותנו, זה שורף לנו את הזמן ובטח היינו מוכנים להעמיד את כל הספאמרים, שהם גם ככה חלאות המין האנושי אל מול הקיר אבל הנה שאלה מעניינת.
מדי פעם, אני נוהג להציץ אל תיבת הספאם כדי לראות אם לא נחסם איזה מייל חשוב ורלוונטי. זו פעולה די מיותרת כי אין מצב שאני באמת אעבור על כל 1000 ההודעות בתיבת הספאם, אבל מדי פעם זה קורץ אז אני נכנס.
והנה, בעודי סוקר את רשימת הכותרות, נפלה עיני על הודעה שהשולח טרח לתת לה נושא רלוונטי. כך, במקום עוד "ההמצאה שתשנה את חייכם" הייתה שם כותרת "מוצר חדש שעושה טוויט".
ועכשיו השאלה – נניח שאתם רוצים את אותו מוצר, כלומר לא ידעתם על קיומו עד לאותו הרגע, אבל מהרגע שגיליתם שיש מוצר שעושה טוויט ברור לכם שזה בדיוק הפיתרון לקידום העסק / זכיה בלוטו / סיפוק כל העובדים במפעלכם הקטן וכזה אתם רוצים. לא סתם רוצים אלא צריכים – בקטע של ממש עכשיו להרים את הטלפון ולבצע הזמנה.
וכאן המלכוד, כי אם תלחצו על הלינק, הרי שהוכחתם למפרסם שהשיווק בספאם עובד, ואם לא תלחצו על הלינק לא ממש תוכלו לבצע את ההזמנה ולהשיג את המוצר שאתם כל כך רוצים / צריכים.
אז? מה עושים?
כתיבת תגובה